Header7

Institut for Ledelse og Innovation

- Viden, der virker i praksis

Følg os på LinkedIn

Bliv medlemIFLI er åben for enkeltpersoner og mindre virksomheder og institutioner med interesse for ny praksisviden om ledelse og innovation. IFLI tilbyder mulighed for både at være med til at udvikle ny viden og at dele eksisterende viden om ledelse og innovation.


Hvis du blot har lyst til at udvikle dig selv og din egen ledelse, er der også plads til det. Vores workshops og konferencer er alle arrangeret så deltagerne har mulighed for at være aktive i debatter og oplæg.


Du kan også være aktiv deltager i at udvikle og dele praksisviden gennem deltagelse i oplæg, afholdelse af workshops, kurser eller lignende. IFLI rummer også mulighed for at etablere videnkonsortier, der vælger at fokusere målrettet på udvikling af viden inden for et nærmere afgrænset område. Læs med om videnkonsortier her.


Medlemskab koster 300 kr. om året for enkeltpersoner og 500 kr. om året for virksomheder.


Hvis du vil vide mere om medlemskab og muligheder for at udvikle og dele viden i IFLI, så send en mail til kontakt@ifli.dk    IFLI : Institut for Ledelse og Innovation  -  Vejlesøparken 1, 8, 816, DK-2840 Holte  -  Telefonnr.: 2097 4260
Copyright ©  All Rights Reserved