Header7

Institut for Ledelse og Innovation

- Viden, der virker i praksis

Følg os på LinkedIn

Om IFLIInstitut For Ledelse og Innovation (IFLI) er en erhvervsdrivende forening, der drives af medlemmerne. IFLI fungerer som platform for private og offentlige ledere, der efterlyser ny praksisviden om ledelse, innovation, læring og organisation.


IFLI er et uafhængigt og tværfagligt institut, der udvikler og udbyder ny praksisviden om ledelse, innovation, læring og organisation på et højt kvalitativt niveau.


Visionen for IFLI er, at være med til at sætte dagsordenen i den offentlige debat ved at udfordre de aktuelle forestillinger og den gældende praksis for sammenhænge mellem ledelse, innovation, læring og organisation. IFLI har ambition om at være i front med ny praksisviden om moderne ledelse og innovation.


Udvikling og udbredelse af viden står side om side. For IFLI er det vigtigt at kunne efterprøve den udviklede viden i praksis. IFLI afholder konferencer, workshops, nytårskur og lignende, hvor ny viden præsenteres og nye dagsordener sættes. Udbredelse af viden sker ligeledes gennem artikler og bøger, som medlemmerne publicerer, og som kan følges her på hjemmesiden.


Udvikling af ny viden, foregår i IFLI gennem nedsættelse af videnkonsortier, der på projektbasis sætter fokus på aktuelle emner, hvor ny viden om praksis kan medvirke til at skabe debat og forandring. Et videnkonsortium består typisk af medlemmer, eksterne partnere og et antal virksomheder, der har fokus på fornyelse af praksis for ledelse og innovation.


IFLI driver ikke akademisk forskning, men arbejder på et tværvidenskabeligt grundlag og er uafhængig af kommercielle og partipolitiske interesser.


    IFLI : Institut for Ledelse og Innovation  -  Vejlesøparken 1, 8, 816, DK-2840 Holte  -  Telefonnr.: 2097 4260
Copyright ©  All Rights Reserved