Header7

Har du brug for overblik?


  • Ledelse foregår altid i komplekse omgivelser, der kræver din aktive medvirken.
  • Kom og vær med i vores aktiviteter, der alle sætter fokus på aktuelle udfordringer i din hverdag.
  • Gennem møder, Master Classes, workshops og artikler udvikler vi praksisviden, der gør det muligt for dig at fremstå som en troværdig leder.

VidenViden og udvikling af viden


På denne del af sitet kan du finde viden, der er udviklet af IFLI medlemmer, enten med sigte på IFLI´s aktiviteter eller som en del af de aktiviteter, der er omfattet af deres daglige virke.


Visionen for IFLI er, at være med til at sætte dagsordenen i den offentlige debat ved at udfordre de aktuelle forestillinger og den gældende praksis for sammenhænge mellem ledelse, innovation, læring og organisation. IFLI har ambition om at være i front med ny viden om moderne ledelse og innovation – fra udvikling til udbredelse og kvalitetssikring


Videnkonsortier

En af de vigtigste aktiviteter i IFLI er at skabe ny praksisviden indenfor ledelse og innovation. Vi gør det ved at nedsætte videnkonsortier, der fokuserer på udvalgte emner og iværksætter udvikling af viden inden for disse. Følg linket til videnkonsortier og se hvilke områder, der er under udvikling.


Artikler

IFLI-medlemmerne skriver løbende artikler om, hvordan ledelse og innovation kan gribes an, så der fremkommer nye dagsordener i den daglige ledelse. Under punktet Artikler kan du se udvalget af oplæg, diskussioner, rapporter og artikler.


Bøger

Mange IFLI-medlemmer er aktive forfattere om emner indenfor ledelse og innovation. Vi præsenterer kort hver af de bøger, hvor IFLI-medlemmer har været forfattere eller medforfattere.

Institut for Ledelse og Innovation

- Viden, der virker i praksis

Følg os på LinkedIn    IFLI : Institut for Ledelse og Innovation  -  Vejlesøparken 1, 8, 816, DK-2840 Holte  -  Telefonnr.: 2097 4260
Copyright ©  All Rights Reserved